Habitatge Unifamiliar a Mallorca


















Habitatge Unifamiliar a Puig D’en Ros (Mallorca)


L’habitatge s’ubica a la zona residencial de Puig d’en Ros (vessant sud-est de la badia de Palma). Ubicat en una parcel.la rectangular, l’habitatge respon a les necessitats d’un matrimoni amb dos fills emancipats. La casa pretén incorporar elements de l’arquitectura contemporànea i al mateix temps oferir les màximes prestacions d’habitabilitat que avui pot oferir l’arquitectura domèstica.

L’habitatge diposa d’amplies arees d’estar en planta baixa,, amb visuals estratègiques cap a totes les arees ajardinades exteriors, així com recorreguts iluminats naturalment. L’objectiu principal del projecte ha estat apropiar-se del l’espai exterior de manera que aquest s’integri coma complement de les estances interiors. D’aquesta manera, es genera un pati obert a la zona nord-oest (amb llum d’horabaixa) que permet vincular directament varies estançes interiors en planta baixa (cuina, dormitori, rebedor).

La la planta superior, s’ubiquen les habitacions de nit. Tres dormitoris, un estudi i una saleta d’estar amb terraça. El Dormitori principal s’ha dissenyat de manera que disposi de visuals cap a llevant, prolongant les seves dimensions cap aquesta direcció estratègica. Totes les estançes tenen accés a terraça, seguint així amb l’intenció inicial de vincular espai interior i xterior. La terraça principal serveix coma solarium amb vistes cap al mar situat a pocs metres.

Un dels espais principals és el que comforma el doble espai amb due altures que conté l’escala d’accés i on s’hi aboca l’estudi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 

N O O S F E R A R Q U I T E C T U R A Design by Insight © 2009